7. lokakuuta 2011

Tervetuloa uuteen viiniblogiimme, tämä on Winenjoy!

Winenjoy sai alkunsa halustamme vastata viiniblogien kysyntään ammattimaisesti ja asiantuntevasti. Viiniblogi Winenjoy on viinimaahantuoja SkyCellarin asiantuntijoiden blogi. Postauksissa puhutaan viinistä eri näkökulmista: kerromme viineistä ja niihin liittyvistä ilmiöistä kiinnostavasti ja ajankohtaisesti. Haluamme myös löytää tätä kautta uuden, mutkattomamman kanavan olla tekemisissä suoraan viinin ystävien ja aihepiiristä kiinnostuneiden kanssa, sillä onhan viini meidänkin intohimomme ja harrastuksemme – muutenkin kuin työmme kautta!


Asiantuntijamme Joachim, Johanna, Niina, Riitta ja Michaela postaavat kiinnostavista aiheista pitkällä kokemuksellaan ja omilla vahvuusalueillaan lukijoiden iloksi ja hyödyksi. Syvennymme niin uutuuksiin kuin vanhoihin klassikoihin, kerromme mikä on ajankohtaista ja mitä ovat tämän hetken ja lähitulevaisuuden trendit. Uskomme, että teitä - kuten meitäkin - kiinnostaa, minkälainen on tämän päivän viinimaailma, ja miksemme vilkuilisi hieman myös seuraavien kausien ideoihin ja uutuuksiin! Koska SkyCellarilla on päämiehiä ympäri maailman ja valikoimamme käsittää viinejä alle 7 euron viineistä aina huippulaadukkaisiin Bordeaux-vuosikertoihin saakka, on kirjoitusten aihevalikoima ja asiantuntemus kaikilla viinin osa-alueilla taattu.


Meille blogin kirjoittajille ovat sinun mielipiteesi, asiantuntemuksesi ja kiinnostuksenkohteesi erityisen tärkeitä. Haluamme kehittää blogistamme paitsi itsemme, myös lukijoidemme näköisen ja toiveiden mukaisen! Kommentit ovat siis sallittuja ja toivottuja. Jotta keskustelu ja blogin seuraaminen olisi mahdollisimman luontevaa ja helppoa, perustimme myös SkyCellarin Facebook-ryhmän. Facebook-postauksissa nostetaan aina myös uudet blogitekstit, jotta Facebook-fanien ja blogin lukijoiden olisi mahdollisimman helppo seurata, mitä missäkin tapahtuu. Keskustelu toki jatkuu myös Facebookin puolella, ja löytyypä sieltä yhtä ja toista muutakin kiinnostavaa!


Bloggaamme noin kerran viikossa. Lämpimästi tervetuloa siis, hyvä lukija, tästä tämä käynnistyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti